Lehetőségek, magánéleti coaching, benned lévő lehetőségek, feltöltődés, megtelik örömmel

Ha elakadtál életed bármelyik területén, egy támogató coaching folyamat keretében segítek abban, hogy megtaláld az akadályaidat, saját erőforrásaidat felismerd és használd. Bátorítalak, hogy merj változtatni az örömtelibb életedért és változást fogsz tapasztalni.

​Nem mondom meg, mit tegyél, azt végül mindig te tudod. Támogatlak, bátorítalak, kíváncsi vagyok rád, kérdésekkel segítelek. Kapcsolatba lépsz saját belső erőforrásaiddal a cselekvéshez és változáshoz. Az őszinte beszélgetés, a valóságos kapcsolat közöttünk jön létre és mindkettőnknek segít.

SZÁMÍTHATSZ RÁ

BÍZOK BENNED, hogy tudod, mi a jó neked, és mi nem, mit akarsz és mit nem. Képes vagy és sosem késő változtatni az örömtelibb életedért.

BIZTONSÁGBAN VAGY, bármiről beszélhetünk, nem ítéllek el érte.

BIZALMASAN kezelek mindent, ami a coaching folyamat során történik.

Mindannyian magunk járjuk az utunkat, de sokat adhatunk egymásnak a menedékkel, bátorítással és közös gondolkodással, ahogy Feldmár András gyakran mondja.

LEHET, HOGY ILYESMIK FOGLALKOZTATNAK:

  • Túl sok a konfliktus hozzám közeli emberekkel.
  • Nehezen tudok beilleszkedni.
  • Mihez kezdjek (még) az életemmel?
  • Nem élek, nem vagyok szabad, csak telik az élet.
  • Nem tudok kiállni magamért.
  • Párkapcsolatomban mindig ugyanaz a verkli megy, nem az, aminek reméltem.
  • Vannak testi tüneteim, amik visszatérnek. Mi közöm hozzájuk? Hogyan segíthetek magamon?

Ha visszatérő testi tüneted érzelmi háttere érdekel és hogy mire tanít ez téged, az egyéni konzultáció során a szimbólumok segítségével kapcsolatba léphetsz tested jelzéseivel és kreatív módon meg is teszel lépéseket, amik egy jobb életminőség felé segítenek téged.

Fontos tudnod, bármely módszer, amivel dolgozunk, sem helyettesíti az orvosi, gyógyszeres, vagy pszichoterápiás kezeléseket. De nagyon jól kiegészíti azokat.

A coaching nem orvosi, vagy pszichoterápiás folyamat. Önismereti célú segítő beszélgetés. Célja, hogy jobban ráláss életedre, annak szereplőivel való kapcsolataidra. Segít használnod belső erőforrásaidat a céljaidért, örömtelibb életedért.

A találkozók időtartama: 2 x 60 perc, azaz 2 óra.

Helyszín: Budapest, Vác, Gödöllő és Online coaching

​Ára: 10 000 forint/ alkalom