Murányi Krisztina
Coach, szomatodráma konzulens

Murányi Krisztina portréja

Coaching és SzomatoDráma, egyéni és csoportos önismeret

A változás kulcsa benned van.
Segítek, hogy odatalálj.

Lépjünk kapcsolatba

Közös munkánk eredményeként:

 • közelebb kerülsz a belső erődhöz,
 • könnyebben tudod képviselni magad,
 • lépéseket teszel a vágyott irányba,
 • növekszik az önértékelésed,
 • több örömet és kiegyensúlyozottságot tapasztalhatsz.

Életed során bármikor lehetsz teljesebb annál, mint amit éppen élsz!

Találkozások

Coaching

Ha elakadtál életed valamelyik területén, egy támogató coaching folyamat keretében segítek neked abban, hogy megtaláld a továbblépésedhez vezető utat. Felismerd az akadályaidat és saját belső erőforrásaidat. Bátorítalak, hogy merj változtatni az örömtelibb életedért és változást fogsz tapasztalni.

Nem mondom meg, mit tegyél, azt végül mindig te tudod, de lesznek javaslataim és előrevivő kérdéseim. Biztonságos és bizalmas környezetben őszintén beszélgethetünk.

Kérek időpontot Érdekelnek a részletek

Szomatodráma

Egy gyakorlatias, játékos és kreatív önismereti módszer. Segítségével rálátsz a benned zajló folyamatok és az aktuális élethelyzeted összefüggéseire, a belső akadályaidra és átérzed ennek súlyát.

Lépéseket teszel, új irányokat próbálsz ki, kapcsolódsz önmagaddal, elindul egy gyógyító belső kommunikáció benned, ami a külső változások forrása.

Kérek időpontot Érdekelnek a részletek

Írások

Mi a szomatodráma? Hogy működik? Kinek, miben segít? Nyíló pünkösdi rózsa.

SzomatoDráma – gyógyító kommunikáció a belső világoddal

„Semmi sem gyengíti le az embert annyira, mint a gondolat, hogy az életünk csak egy másik élet főpróbája.” Ya’acov Darling Khan

Tovább olvasom
Tűzőrző elvonulás Felsőörsön 2023. febr. 17-19., Fények, tüzek

BELSŐ ERŐ ÉS TŰZŐRZŐ ELVONULÁS FELSŐÖRSÖN 🌿 2023. FEBRUÁR 17 – 19.

Külső és belső barangolásra hívunk Téged gyönyörű környezetben,a Balaton–felvidéken, Felsőörsre. Barangolás a belső világunkban a természet segítségével.  NYUGALOM 🌿 BELSŐ MUNKA 🌿 KIRÁNDULÁS 🌿 ALKOTÁS 🌿 JÓGA

Tovább olvasom
BELSŐ ERŐ ÉS TŰZŐRZŐ ELVONULÁS FELSŐÖRSÖN 2022. OKTÓBER 21. – 23.

Belső Erő és Tűzőrző Elvonulás Felsőörsön 2022. október 21. – 23.

Honnan – hová tartok? Hol őrzöm ehhez a belső tüzem? Megerősítő elvonulás varázslatos erdei környezetben. Úton levőknek.

Tovább olvasom
Shiva. Elengedés válás után.

Helyet adok az újnak – elengedés szakítás, válás után

A védikus bölcseletben 3 istenség: Brahma, Visnu, Síva felel a teremtésért, a fenntartásért és a megújulásért. Brahma teszi a dolgát és teremt. Ő a teremtő az univerzumban. Visnu teszi a dolgát és minden teremtettet fenntart. Ő a világegyetem fenntartója. Síva, a transzcendens isten meditál. És elfogy lassan a hely. Síva meditál. Nem teszi a dolgát. […]

Tovább olvasom
A korábbi cikkek is érdekelnek

Mások mondták rólam

 • Kriszti több alkalommal is segített már testi tüneteim megértésében. Bizalmat árasztó, támogatást nyújtó, szakmájában jártas embernek ismertem meg. A játékok folyamán végig azt éreztem, hogy egy igazi vezetőként, kedves mosolyával ott áll mellettem. Minden alkalommal arra törekedett, hogy eljuttasson a megértés állapotáig. Azóta jobban érzem magam. Meleg szívvel ajánlom minden olyan embernek, aki játékos formában kívánja elengedni a zavart okozó feszültségét, hogy ebből eljuthasson a megújulás felszabadító pillanatáig. Keressétek Krisztit!

  Gombos Richárd Roland

 • Krisztinától egy nehéz, útkeresős időszakban kértem segítséget. A fejem tele volt lelkes tervekkel, de kérdőjelekkel, a felelősség terhével is. Ő velem gondolkodott, de ezektől a nehézségektől, naivságoktól mentesen, kívülről szemlélte a helyzetem. Olyan kérdéseket tett fel, melyek megválaszolásával egész más nézőpontból láthattam a problémákat, így új utakat találva. Segített reális célokat kitűzni és elérni is, így növelve önbizalmam és erőm a folytatáshoz. Inspiráló és felemelő volt a vele való munka, akár a szakmai, akár az önismereti részét tekintve. Nagyon hálás vagyok neki ezért!

  Bogi

 • Minden beszélgetésünkben éreztem a Kriszti szaktudását és támogatását. Akár rövid, akár hosszú távon gondolkodik valaki a coachingban, csak ajánlani tudom.

  Klippel Mór

 • Kriszta nagyon jól vezetett a szomatodráma játékomban. Éreztem, hogy „tartja a teret”. Pontos visszajelzést adott a „vakfoltjaimról”, hogy kívülről hogyan fest a játék képe. Több lehetőséggel is „megkínált”, de nem erőltetett rám semmit. Nem siettetett, addig tartott a játék, ameddig jelenleg el tudtam jutni. Köszönöm! ♥️

  Gergő